donderdag 5 juni 2014

Hierse, salade. Met wortels enal, en met nog vanalles en zo

Gezond zult ge zijn, en daarmee uit.

Stond vanavond op het menu: geraspte wortels met sinaasappel, pecannoten en dadels, afgewerkt met peper, grof zout, wat sinaasappelsap en een snuifje kaneel.


En dan nog een grote salade met:

  • witlof, in triepen gesneden. Ik heb dat ergens gegeten onlangs en ik vond dat een mooie manier van versnijden.
  • roodlof (radicchio), eveneens in triepen
  • kerstomaatjes
  • de pitten van een halve granaatappel
  • geblancheerde groene asperges (er waren er nog over)
  • fijngesneden rode ui
  • advocado
  • gebakken halloumi



Dressing gemaakt van mosterd, olijfolie en granaatappelazijn. Veggieburger bij gebakken. Geen klachten gehoord. Groensels, ge wordt daar gelukkig van.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen