Vegetarisch? Serieus?

Yep.

Info hier en hier en zo ongeveer overal, behalve bij de beenhouwer. Serieus, ik ga daar geen uitleg over doen. In mijn teljoor geen dode beesten meer. En ja, ik weet dat, dat van die kaas. En van die eiers. Laat ons afspreken: gij in uw bord, en ik in het mijne.

En als ge echt met mij wilt lachen: ja hoor, ik mis dat af en toe. Vooral een boterham met preparé. En salami. En om dat te compenseren eet ik zelfs - o horror - geregeld van dat nepvlees. Vooral die wittepensachtige dingen van bij Delhaize vind ik lekker. Met stoemp en mosterd. Sjuust gelijk echt eten, datte.

Serieus: het is de schuld van Jonathan Safran Foer. Ik krijg het gewoon niet meer over mijn hart sinds ik zijn boek drie jaar geleden las (mei 2010). Ik heb altijd al graag gekookt, en de laatste jaren doe ik dat vegetarisch. Met evenveel goesting, en met even weinig structuur. Als het uw ding niet is kunt ge er altijd een biefstukske bij bakken.

Naast vegetarisch ben ik ook:

  • van 1971
  • volslagen neurotisch
  • in dienst van mijn stad
  • verliefd op mijn stad (als in hartje, hartje, hartje)
  • dol op 9050
  • lat-gerelateerd aan Meneer J
  • kinderloos, maar wel in het bezit van twee schatten van metekinders
  • altijd en eeuwig op zoek naar goede boeken







Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen